sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Suositelkaa Tampereella jokin hyvä paikka missä kerätä 100 nimeä eduskuntavaaliehdokas tukilistaan jotta https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com toteutuu? Aloitan nimien keruut tammikuulla 2023

Herran siunausta Joulupukilta ja Isänmaan Asialla Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne valkoisen tulevaisuuden takuumies. Tukenne oikealle miehelle oikealla kansakunnallisella asialla?
https://Lehto-Seppo-eduskuntaan.blogspot.com


Suositelkaa Tampereella jokin hyvä paikka missä kerätä 100 nimeä eduskuntavaaliehdokas tukilistaan jotta https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com toteutuu? Aloitan nimien keruut tammikuulla 2023 kun olen tulostanut ko listat. 

Palaute yhteiskunnallisissa asioissa esim eduskuntavaalit 2023: vapaussoturi@gmail.com 

Nyt tiedossa ei "Vaasan verisiä" eli ei yhteislistalaisia, eikä isänmaallista puoluetta minkä listalla sijaa tiedossa, joten asiallinen ja perusteltu vittuilu kukoistakoon edes eduskuntavaaleissa ryssäläisten muiden ehdokkaiden paskanjauhannan sijaan, ilman miehittäjä-Rysssän kuppasta perseennuolua? Sitä saatte äänestämällä "puolue"-valioita Herran nuhteessa suut muikussa, ryppyreikä korkattuna 😉 Vain puoluejohtajat tietävät ketkä ovat ruodussa. Äänestäjille pitää taata mahdollisuus äänestää myös mitä sielu kaipaa?

Seppo Lehto on jo valmiiksi https://Tunnettu-vaikuttaja.blogspot.com eduskunnassakin, kuten tiedätte ;).

Lopettakaamme kaikenlainen kommarivalheiden jakaminen mm historiastamme sekä erilaisista kansakunnallisista hyvän onnen merkeistämme, sekä tervehdyksistä.

Oheiseen tapaan näyttö mistä on kyse kun kommarit / usa:n juutalaistahot (sovjetsympatioin) "natsittelevat suomalaisten kommaritaustaisten lehtineekerien tapaan oheisista asioista kuin sovjetpotta päässä:


Pentagon arkkitehtuuria hakaristi rakennusmuotona

Joulupukki Tampere jakaa joulusiunauksia Lempäälän Ideapark Miniman 16.11.2012


Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto saapuminen Tallinnaan 2012-------
Seppo Lehto suomalainen sanavapauden marttyyri demlaluteiden oikeusmurhaama lavastetuin "kanojen kiihottamis"-syyttein ( kansankiihotus ja uskonrauha etc) Kuva syksyltä 2013
------
Sinivalkoinen eduskuntavaaliehdokas yu-valmentaja ja tennisvalmentaja Seppo Lehto kansakunnallinen vaihtoehto eduskuntaan 2023:
Kuvassa vuodelta 2009 näytetään miltä korkeudelta tennispallon pitää ylittää tennisverkko vähintään

--
USA svastika Infantry


------
------------------

Ukrainan svastikoissa youtuben kautta:


-------
Yleismaailmallisesti erilaisten kipapäiden natsittelut ovat puhdasta rahastusta kun muistaa hakaristin oikean taustan jo Mustanaamiofanina ;) Viidakkopartion ja Fantomin hyvän onnen merkkeinä:


-----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti